Sorina Pintea amână vizita în Gorj

Ministrul Sănătății și-a amânat vizita în Gorj. Prezența Sorinei Pintea a fost anunțată pentru luni, dar oficialul Guvernului va ajunge la Târgu Jiu abia la sfârșitul săptămânii. De altfel, ministrul a anunțat că nu va merge în controale la niciun spital din țară până după alegeri.

Sorina Pintea a explicat că nu vrea să fie acuzată ca face campanie electorală așa că va opri verificările inopinate până după 26 mai, dată la care vor avea loc alegerile europarlamentare. „Nici asta nu a fost o temă de campanie. Deci, până după 26 mai, nu voi mai merge, aşa ca să liniştesc spitalele din ţară. După 26 mai, 27 va fi prima vizită inopinată după şi ştiu şi unde. Eu îmi aleg aceste spitale în funcţie de numărul de reclamaţii. Vă imaginaţi că, în momentul în care ai 62 de reclamaţii de la un spital, începi să-ţi pui semne de întrebare, adică n-or fi toţi nebuni care reclamă, deci sunt probleme şi, în funcţie de numărul de reclamaţii, merg”, a spus ministrul Sorina Pintea, într-o vizită de lucru la spitalul din Horezu.

De altfel, spitalul din Târgu Jiu a fost prima unitate spitalicească pe care a vizitat-o Sorina Pintea la miezul nopții. A primit zeci de sesizări de la cadre medicale și acest lucru a determinat-o pe Sorina Pintea să verifice dacă toate plângerile se și confirmă. Ministrul Sănătății este așteptat la Târgu Jiu să anunțe, așa cum a promis, și rezultatele raportului Corpului de Control ce a făcut verificări la cel mai mare spital din Gorj.

Vizualizări: 2,274

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: