Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Sorina Pintea, reținută de DNA - surse

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost reţinută vineri de procurorii DNA, susțin surse judiciare. Anchetatorii au indicii referitoare la implicarea acesteia într-un caz de corupţie. Potrivit unor surse judiciare, reţinerea Sorinei Pintea ar fi fost făcută în urma unui flagrant al DNA central.

Ancheta în cazul Sorinei Pintea vizează un contract de achiziții a unor echipamente medicale folosite la combaterea noului coronavirus. Ar fi vorba de o mită de 120.000 de lei.

Procurorii percheziționează de patru ore biroul fostului ministru al Sănătății. Sorina Pintea este directorul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

Sorina Pintea urmează să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.

actualizare: Potrivit unor surse, reținerea nu a fost încă dispusă, dar se așteaptă ca măsura să fie luată după ce suspecta va fi dusă la sediul central al DNA, drumul de la Baia Mare până la București fiind unul destul de lung.

actualizare sâmbătă, 08.00: Sorina Pintea este audiată la DNA, abia după audiere fiind posibilă reținerea.

Știre în curs de actualizare.

Vizualizări: 3,086

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: