Sos de ardei copți cu smântână

Sosul de ardei copţi cu smântână reprezintă o rețetă foarte simplă, rapidă şi ușor de preparat. Poate fi folosit ca sos pentru paste şi poate fi adăugat ca sos la reţetele cu carne.

Unul dintre sosurile cele mai gustoase şi aromate este sosul de ardei copţi pregătit cu smântână. Aveţi nevoie doar de ardei copţi, la îndemână dacă i-aţi pus la congelator, de smântână şi usturoi.

Ingrediente:

    150 grame de smântână

    100 grame de ardei copți

    un cățel de usturoi

    un sfert de linguriță cu boia de ardei iute

    un sfert de linguriță cu sare sau după gust

Mod de preparare: Tăiem cuburi ardeii copți şi curățăm cățelul de usturoi și îl tăiem și pe el. Punem într-un vas mai înalt ardeii copți, smântâna și usturoiul și, cu ajutorul unui mixer cu picior pasăm totul bine până se transformă într-un sos. La final adăugăm condimentele după gust și servim după preferințe cu paste sau cu carne.

Vizualizări: 1,251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: