Soția unui bărbat decedat de Covid: I-au pierdut hainele și actele

O nouă situație neplăcută în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. O gorjeancă acuză faptul că soțului ei decedat de Covid i-au fost pierdute hainele și actele de identitate pe care le avea asupra sa la internare.

Femeia a spus că a mers la spital pentru eliberarea certificatului care atestă decesul soțului ei, dar actele de identitate ale bărbatului nu au mai fost găsite. Aceeași situație s-a întâmplat și cu hainele. Ba mai mult, gorjeanca a mai susținut și faptul că toți spuneau că bărbatul nu a fost înregistrat ca fiind îmbrăcat în haine de oraș.

După ore în șir petrecute pe la porțile spitalului și zeci de telefoane date, femeia a fost sunată să i se spună că documentele au fost găsite la secția ATI Tampon de la 700, deși cei de acolo susțineau că pacientul a venit îmbrăcat doar în pijama.

”În data de 7 noiembrie mi-a decedat soțul în spital, la Secția ATI Covid de la Pasarela. Astăzi ne-am prezentat să luăm certificatul constatator și ni s-a spus că nu i se găsesc actele, respectiv buletinul și cardul de sănătate.  Am reluat traseul pe care a fost dus de la Spitalul Tudor Vladimirescu, apoi la Secția ATI Tampon de la 700, iar după a fost dus la ATI Pasarela, însă tot nimic. Nu i se găsesc nici hainele. Soțul este neînregistrat ca având hainele pe el, peste tot se neagă faptul că a fost îmbrăcat. Le-au găsit, dar după ce zeci de apeluri și stat prin frig pe la porțile spitalului”, a Viorica Popescu, soția decedatului.

Femeia spune că a vrut să vorbească și cu managerul unității medicale, dar nu a reușit.

Vizualizări: 4,621

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: