Specialiști de la Institutul ”Marius Nasta” vor face radiografii pulmonare gratuite cetățenilor unei comune din Gorj

Specialiști de la Institutul Marius Nasta din București vor face radiografii pulmonare cetățenilor comunei Bălești, timp de patru zile. Caravana mobilă va ajunge în această lună în comuna gorjeană, iar cei care doresc să-și facă aceste investigații gratuit se pot programa prin intermediul asistentelor comunitare sau a mediatorului sanitar din Bălești.

Caravana mobilă a Institutului Marius Nasta din București va ajunge la jumătatea acestei luni în comuna Bălești. În perioada 20-22 iunie între orele 9.00-15 se vor face radiografii pulmonare gratuite chiar în fața primăriei, iar în perioada 23-24 iunie, între același interval orar caravana se va muta în curtea Centrului Social din Cornești. 

Trebuie precizat faptul că radiografiile sunt gratuite, iar cei care se prezintă la caravana mobilă trebuie să aibă 18 ani, domiciliul în mediul rural și să prezinte actul de identitate. Nu este nevoie de card de sănătate sau să fie înscriși la medicul de familie.

Programările se fac la asistentele comunitare din comuna Bălești sau la mediatorul sanitar. Nu vor fi refuzați nici cetățenii care se prezintă direct la caravana mobilă. 

Galerie foto


Vizualizări: 2,989

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: