Specializări noi la UCB

Un nou program de studii universitare de licenţă va funcţiona în cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu Jiu. Specializarea Sociologie se va studia la Facultatea de Administraţie Publică şi Studii Politice Comparate. În acest sens Senatul UCB a aprobat întocmirea documentaţiei necesare pentru autorizarea acestui program. Un alt program pentru care va fi elaborată documentaţia necesară în vederea autorizării este Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar, domeniul de licenţă Ştiinţe ale educaţiei.

Alte ştiri pe scurt:

Zăpadă de peste 20 de cm la Rânca

Staţiunea montană Rânca este în acest moment acoperită de zăpadă dar cu toate acestea se circulă în condiţii destul de bine. Stratul de zăpadă depăşeşte 20 de cm, suficient de mare pentru a asigura cele mai bune condiţii pe pârtie. Reprezentanţii Salvamont Gorj spun că turiştii care vor veni la Rânca în această perioadă vor avea zăpadă însă nu trebuie să se expună niciunui fel de risc având în vedere că în weekend salvamontiştii gorjeni au intervenit la nu mai puţin de nouă cazuri. (C.S.)

Şi militarii cu pensii mari au protestat

Modul de recalculare al pensiilor îi nemulţumeşte atât pe cei cărora le scad pensiile, cât şi pe cei la care pensiile le sunt majorate. La protestul care a avut loc ieri în Piaţa Prefecturii s-au aflat şi foste cadre militare cărora pensia le-a fost majorată. Chiar şi aşa oamenii cred că recalcularea s-a făcut într-un mod eronat. La protest nu au participat decât maxim 20 de cadre militare în rezervă. (M.N.)

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: