Spectacol de stand-up cu Radu Bucălae

Un nou spectacol de stand-up comedy va avea loc la Târgu-Jiu. Miercuri, 9 noiembrie 2022, de la ora 20:00, la Cinema „Sergiu Nicolaescu”, un trio de senzație vine să provoace hohote de râs în rândul târgujienilor.

Este vorba despre Radu Bucălae, George Tănase și Ioana State, care vor asigura o seara plină de distracție.

Radu Bucălae şi-a manifestat bucuria de a se întoarce la Târgu Jiu. Acesta a absolvit învăţământul liceal în cadrul Liceului Energetic. Radu a ţinut să transmită câteva din experienţele lui şi felul în care a ajuns să facă ceea ce îi place cu adevărat: „Am terminat acest liceu pentru că nu știam ce urmeză să aleg pe mai departe, a fost mai mult dorința părinților, să devin inginer, așa că am m-am bazat pe decizia lor. Cei 4 ani de liceu, nu au fost grei, dar nici ușori. Am fost un elev mediocru, care a urât matematica, fizica și geografia. Am avut însă norocul de un diriginte la care și acum mă gandesc cu drag, Daniel Murărița. Nu stiu dacă mai profesează acolo, dar îl țin minte ca pe un om foarte blând și bine intenționat, cel puțin cu mine așa a fost. Prin prisma meseriei întâlnesc foarte mulți oameni pe care îi uit foarte repede, pe el o să îl tin minte mereu”.

Drumul către succes nu a fost unul uşor, Radu Bucălae povestind cum a dat piept cu realitatea, muncind pentru cariera sa: „După liceu, cu ajutorul fratelui meu, m-am hotărât să merg la Facultatea de Arte Teatrale din Craiova. Simțeam că mi se potrivește mai mult asta, decât circuite și calcule și ce-o mai face un inginer. După facultate, realitatea m-a lovit în piept ca pumnul unui boxer. Nu erau locuri libere in teatru, salariile oricum erau mici, colaborări foarte puține, ia de trăiește, Radu! Am decis să merg la București, la master, locul unde îmi imaginam că, dacă muncesc, o să prind un loc și o să mă vadă vreun regizor care o sa fie uimit de talentul meu nemărginit și o sa spună: “Vai, Radu, așa ceva nu am mai văzut!”. Ce să vezi, văzuseră mulți...Doi profesori și prieteni buni din facultate, Remus și Alina, m-au adoptat in casa lor timp de 2 luni, unde m-am pregatit asiduu pentru examenul de master. După atâta pregătire am ajuns la examen unde, membrii comisiei, când au aflat la ce facultate am terminat, au început să mănânce sandwich-uri și să vorbească dezinteresați de expunerea mea, în timp ce eu demonstram cu toată ființa talentul meu nemaivăzut... Alt pumn, de data asta primit direct în față”.

Deşi nu a reuşit în lumea teatrului, Radu Bucălae a ales comedia, făcând ce-i place cu adevărat: „A trebuit să mă reorientez, lumea teatrului mă refuzase înainte să o cunosc. În timp, cu ajutorul unor oameni dar și cu ceva noroc, am reușit să îmi găsesc acest drum al comediei. Fac spectacole de improvizație de 11 ani și stand up de 7 ani. Imi place comedia, iubesc comedia, e ceea ce mă face fericit”.

Aşadar, daca doriţi să îl vedeţi pe Radu, alături de ceilalţi doi colegi ai săi, luaţi-vă un bilet pentru spectacolul de săptămâna aceasta. Prețul biletelor este cuprins între 49 și 59 de lei. Acestea se pot achiziționa de pe site-ul sublime.ro.

De asemenea, sunt puse la dispoziție 2 bilete pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora. Pentru mai multe informații cu privire la acest subiect, contactați echipa suport pe adresa: [email protected]

Vizualizări: 743

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: