Spitalele din Gorj fac angajări

Unităţile sanitare din judeţul Gorj fac angajări în această perioadă. Cele mai multe posturi scoase la concurs sunt la Spitalul din Bumbeşti-Jiu, unde se caută şapte medici. La spitalul din Turceni sunt vacante două posturi, iar la Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”  un singur post. La spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, procedurile de organizare şi desfăşurare a concursurilor pentru ocuparea posturilor vacante sunt suspendate.

La spitalul din Bumbeşti-Jiu sunt scoase la concurs şapte posturi de medici. Este vorba de un post de medic de specialitate medicină internă, un post de medic de specialitate chirurgie generală, un post de medic de specialitate ATI, un post de medic de specialitate pediatrie, un post de medic de specialitate neurologie, un post de medic de specialitate radiologie şi imagistică medicală, unul de medic de specialitate urologie.

Metodologia privind procedura de desfăşurare a concursului, condiţiile de participare la concurs , actele necesare la dosarul de concurs şi tematica necesara se regăsesc la biroul Resurse Umane al spitalului. Înscrierile la concurs se fac la sediul Spitalului Orăşenesc Bumbeşti-Jiu.

La Spitalul din Turceni se organizează concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a postului vacant de asistent medical generalist cu postliceală, în cadrul secţiei de chirurgie generală a spitalului, precum şi un post pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului vacant de asistent medical laborator cu postliceală în cadrul laboratorului de analize medicale.

La Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” se caută îngrijitoare de curăţenie pe o perioadă determinată în secţia de Pneuomologie.

Vizualizări: 313

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: