Spitalul a încheiat ancheta în cazul fiicei lui Prunariu. „Aspectele prezentate nu sunt reale!”

Spitalul a finalizat ancheta demarată după ce fostul consilier județean Mihai Prunariu s-a plâns pe Facebook că fiica sa nu ar fi fost consultată când a ajuns la spital și că ar fi fost trimisă la medicul cu care aceasta a născut prin cezariană. Dimpotrivă, susține unitatea medicală. Chiar soția lui Prunariu l-ar fi sunat pe medicul Adrian Tetileanu și a intervenit ca fata să fie consultată direct în secție, și nu la Unitatea de Primiri Urgențe. După ce explică pas cu pas cum au stat lucrurile, spitalul încheie: Aspectele prezentate de Mihai Prunariu nu au fost reale.

La nivelul spitalului, a fost constituită o comisie care l-a luat la întrebări medicul Adrian Tetileanu, acuzat de Prunariu, dar și pe asistenta care l-a însoțit pe timpul consultului medical.

Medicul Tetileanu a explicat că a fost sunat de soția lui Prunariu să o consulte pe fiica sa, “precizând totodată că nu dorește să treacă prin serviciul UPU, ci să vină direct în Secția Obstetrică-Ginecologie. Medicul a fost de acord, iar după aproximativ 30 de minute doamna, împreună cu fiica sa s-au prezentat la Secția Obstetrică-Ginecologie”, se arată în comunicatul de presă emis de spital.

Asta după ce Mihai Prunariu l-a acuzat pe Tetileanu că nu a vrut să-i consulte fiica și că i-a fost rușine să sune și să intervină.  Pacienta a fost echipată și a ajuns la medic, unde a fost consultată. Mama ei a rămas pe hol, să aștepte. „Tetileanu, că doctor nu pot sa-i zic, a trimis-o la doctorul cu care a născut prin cezariană, deși el era de gardă. Bă, luați o cârcă de bani din gărzi, nu vă e rușine obrazului?”, a scris pe Facebook, Prunariu, la sfârșitul săptămânii trecute.

„Pacienta a fost consultată, constatându-se că este vorba de (...), iar acest lucru nu necesită internare. Pacienta a fost cooperantă și de la dânsa a aflat că născuse prin operație cezariană, în urmă cu două săptămâni la Spitalul Bumbești-Jiu. La plecare, medicul a recomandat pacientei să țină legătura și cu medicii care au efectuat operația de cezariană, pentru ca problema dumneai să nu se agraveze”, a mai notat spitalul.

În final, spitalul scrie că aspectele prezentate de Prunariu nu sunt reale. “Comisia de verificare a concluzionat că aspectele prezentate în publicațiile online sunt nereale, pacienta fiind consultată și informată despre problema care o deranja. Precizăm totodată că, s-a luat legătura tefefonic cu tatăl pacientei, care a fost întrebat dacă fiica sa dorește să dea un punct de vedere ca urmare a articolelor apărute în presă. Acesta a precizat că fiica sa nu dorește să dea niciun fel de declarații și că nu va depune nicio plângere”, a mai anunțat spitalul.

Vizualizări: 8,146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: