Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Spitalul Covid intră în reabilitare

Unitatea medicală din Târgu Cărbunești beneficiază de sume importante de bani pentru reabilitare. Deși suntem în valul 4 al pandemiei de Covid-19, lucrările pe fonduri europene nu se opresc. Suma pe care spitalul o are la dispoziție pentru extindere și modernizare este de 2 milioane de euro.

Primarul din Târgu Cărbunești, Dănuț Birău, spune că unitatea spitalicească va fi dotată și cu echipament medical necesar în lupta cu temutul virus. ”Pe lângă modernizarea, extinderea și dotarea ambulatoriului pe acel proiect de 2 milioane de euro, anul acesta am reușit să accesăm un alt proiect. Este vorba despre un proiect în valoare de 5 milioane de euro pentru dotarea cu echipamente pe partea de Covid. De asemenea, prin CNI va fi aprobat studiul de fezabilitate pentru corpul C14 cu secțiile Chirurgie, Cardiologie și Pneumologie. Valoarea este de peste 1 milion de euro”, a spus primarul din Târgu Cărbunești.

Unitatea medicală este destinată pacienților infectați cu Covid-19.

Vizualizări: 1,439

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: