Spitalul din Târgu Jiu face angajări

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu organizază un concurs de recrutare pentru ocuparea, pe o perioadă nedeterminată, a trei posturi vacante.

Este vorba despre: un post asistent șef  cu normă întreagă la Secția Chirurgie Generală II, un post asistent șef cu normă întreagă la Secția Neonatologie, un post asistent șef  cu normă întreagă la Secția Oncologie medicală.

Pentru a se putea înscrie la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă diplomă de licenţă în specialitate/diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate/diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, promoţiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare, certificat de membru însoțit de avizul anual al O.A.M.G.M.A.M. din România sau certificat de membru însoțit de  adeverință eliberată de O.A.M.G.M.A.M. din România din care să rezulte că poate exercita profesia de asistent medical la data concursului; minimum 5 ani vechime în specialitatea generalist; examen pentru obținerea gradului de principal.

Dosarele se depun până la data de 31 mai. Proba scrisă va avea loc pe data de 12 iunie, ora 09:00. Proba interviu se va desfăşura pe data de 15 iunie, ora 09:00.


 

Vizualizări: 1,292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: