Spitalul şi Ambulanţa, la judecată pentru bani

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj este în instanţă cu Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu. Ambulanţa are de recuperat peste 800 de milioane de lei vechi pentru servicii de transport pacienţi oferite spitalului. Datoriile datează de câţiva ani, iar conducerea spitalului susţine că au câştigat procesul la Tribunalul Gorj, însă cei de la Ambulanţă au făcut recurs. Gheorghe Neaţă consideră că salvarea vrea aceşti bani pe nişte servicii pe care nu le-a făcut.

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu datorează Serviciului Judeţean de  Ambulanţă Gorj peste 800 de milioane de lei vechi pentru solicitările de transport pacienţi făcute de unitatea spitalicească la salvare. Datoriile datează de câţiva ani, iar conducerea Serviciului de Ambulanţă s-a văzut nevoită să dea spitalul în judecată pentru a recupera banii. „Spitalul Judeţean are datorii de 2 sau 3 ani la Serviciul Judeţean de Ambulanţă în valoare de peste 800 de milioane de lei vechi. Pentru că nu am putut recupera banii de la ei am fost nevoiţi să-i dăm în judecată să-i recuperăm în instanţă”, spune Marian Niculescu, manager interimar SJA Gorj.

Neaţă: Vor bani pe servicii pe care nu le-au făcut

Gheorghe Neaţă susţine că a Spitalul Judeţean a câştigat procesul în primă instanţă, dar Serviciul Judeţean de Ambulanţă a făcut recurs. Managerul Spitalului judeţean spune că ambulanţa cere aceşti bani pentru nişte servicii pe care nu le-a făcut. „Nu ştiu de ce datorii e vorba. Eu acum 2 sau 3 ani nici măcar nu eram manager. Noi am câştigat la Tribunal, dar Ambulanţa a făcut recurs. Din câte ştiu eu, ei vor nişte bani pe servicii pe care nu le-au făcut”, spune Neaţă.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: