Spre Bacău cu probleme

Dupa victoria grea cu CSM Ploiesti, handbalistii Energiei vor sa dea lovitura la Bacau. Andries ar putea fi lipsit insa de 3 piese de baza in meciul din Moldova. Arma secreta e Ciprian Sandru, cel mai bun om in prima etapa. Andries nu se teme de fostul elev, Mihai Paius, care nu prea prinde echipa la Bacau.

Trei oameni incerţi

Andrieş speră să dea lovitura la Bacău, pe terennul vicecampionilor de la Ştiinţa dar până atunci trebuie să-şi recupereze jucătorii accidentaţi. „Enache şi Ilieş nu s-au antrenat deloc de la meciul cu Ploieşti. Probabil, cea mai gravă problemă a apărut aseară (n.r marţi seara) la antrenament, eu nu am văzut când s-a accidentat dar acum Apolzan se plânge de dureri de genunchi”, spune Andrieş care nu pare scutit niciodată de probleme cu accidentări. Antrenorul spunea înaintea sezonului că speră să fie scutit de astfel de probleme medicale în condiţiile în care lotul e unul destul de subţire numeric.

Revedere cu Păiuş

Gorjenii se vor reîntâlni la Bacău cu fostul lor coleg, Mihai Păiuş. Andrieş spune că nu are un plan special pentru a-l bloca pe Păiuş, mai ales că acesta ar putea nici să nu joace. „N-avem ce măsuri speciale să luăm pentru Păiuş, pentru asta trebuie să joace mai întâi. Noi trebuie să luăm măsuri speciale pentru toţi jucătorii adverşi. Păiuş nu prea joacă momentan”, mai spune antrenorul Energiei.

„Sper să joc la fel ca în meciul cu Ploieşti. Avem mare încredere, trebuie să facem un meci bun şi să realizăm surpriza. E mai uşor într-un meci în care presiunea nu e pe noi.”                  Ciprian Şandru, Energia Pandurii

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: