Sprijin pentru o familie necăjită din Târgu Jiu

Polițiștii locali au dus cadouri unei familii greu încercate de soartă. O mamă din Târgu Jiu, care are grijă de fiica ei imobilizată într-un scaun cu rotile, a primit sprijin de la câțiva agenți din municipiu. Polițiștii au văzut povestea lor în “Pandurul” și au vrut să le dea o mână de ajutor în prag de sărbători.

Polițiștii locali au pus mână de la mână și au cumpărat alimente, fructe și dulciuri pentru Maria Ghenea și fiica ei chiar de Moș Nicolae. „Nu rămânem indiferenți la suferința semenilor noștri. Deși traversăm o perioadă dificilă, regăsim dorința de a fi aproape de cei aflați în suferință, pentru a oferi un strop de speranță și bucurie. Din acest motiv, polițiștii locali din Târgu Jiu au hotărât că Moș Nicolae trebuie să ajungă mai devreme în casa unei familii greu încercate.  Vizita pe care am făcut-o astăzi, într-o mobilizare fără precedent, a bucurat două suflete minunate... și nu ne oprim aici. În perioada următoare, vom merge și la alte familii pentru care am început, deja, să strângem hăinuțe, jucării și alimente, în speranța că spiritul sărbătorilor va cuprinde cât mai multe suflete”, a fost mesajul reprezentanților Poliției Locale Târgu Jiu.

Cele două trăiesc doar din indemnizația de însoțitor, bani care au întârziat în ultima perioadă. femeia s-a plâns că, de aproape două săptămâni, nu mai are ce mânca și nici utilitățile nu le-a achitat.

Polițiștii locali au anunțat că vor continua aceste acțiuni caritabile în această perioadă.

Galerie foto




Vizualizări: 4,290

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: