Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Hrănitoare pentru păsări amplasate în oraș. Cetățenii, rugați să se implice

Acțiune lăudabilă a voluntarilor SOR în Municipiul Târgu-Jiu, împreuna cu Cristina Ciolacu, profesor la Palatul Copiilor. Mai multe hrănitoare pentru păsări au fost amplasate într-un parc din oraș la început de iarnă.

Anastasia, Estera și Ana, trei surioare simpatice, ajutate de mama lor și de Cristina Ciolacu, au montat mai multe hrănitoare în parcul Tudor Vladimirescu din Târgu-Jiu. Un prim pas a fost făcut, dar este nevoie și de implicarea cetățenilor pentru a ajuta păsările să treacă mai ușor peste sezonul rece.

”Voluntarii SOR ! Împreună am reușit să amplasăm în parcul Tudor Vladimirescu câteva hrănitori pentru păsărele și amestec de semințe și mere.

Vă așteptăm cu drag să alimentați hrănitoarele! Păsărelele au nevoie de noi în iarna aceasta”, este mesajul voluntarilor pentru târgujieni.

Galerie foto


Vizualizări: 1,602

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: