"Spune Nu Drogurilor": Campanie în şcoli

Polițiști din cadrul Biroului Siguranță Scolara, Biroului de Analiza și Prevenirea Criminalității, Secției 3 Poliție Rurală Motru, împreună cu lucrători din cadrul C.P.E.C.A. Gorj au desfășurat ieri o activitate informativ-preventivă la școala gimnazială din localitatea Drăgotești, cu ocazia parteneriatului educațional ,,Spune Nu Drogurilor".

În cadrul activității, oamenii legii au discutat cu elevii despre pericolele la care se expun făcând parte dintr-un anturaj nepotrivit și despre importanța alegerii cu atenție a prietenilor.

De asemenea, le-au vorbit despre riscurile asociate consumului și traficului de droguri sau substanțe psihoactive și despre consecințele asupra sănătății și relațiilor cu cei din jur.

Cu această ocazie, elevilor le-au fost prezentate informații despre categoriile de droguri, efectele acestora, precum și legislația care sanctionează traficul și consumul de droguri în Romania.

Reprezentanții C.P.E.C.A. au prezentat elevilor ochelarii care induc starea generată de consumul de substanțe psihoactive și alcool.

Galerie foto


Vizualizări: 838

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: