Stan nervosul! Antrenorul Chiajnei s-a dat în spectacol la Tg-Jiu!

Pandurii - Chiajna nu a fost un meci lipsit de scandal. Fostul antrenor al Stelei, Ilie Stan, a fost în centrul atenţiei. Tehnicianul Chiajnei a făcut o criză de nervi după ce fiul său Daniel a fost eliminat de pe teren de arbitrul Dragoş Istrate! Ilie Stan a fost trimis în tribună şi a refuzat să vină la conferinţa de presă.

Stan s-a supărat pe Dragoş Istrate pentru că l-a eliminat pe fiul său, Daniel. Tehnicianul Chiajnei pare să „uite” însă că Pandurii a avut penalty clar, iar Istrate l-a mutat în afara careului.

Nervos cu nervii

Furia lui Ilie Stan s-a declanşat în minutul 74. Tocmai introdus pe teren de un minut, fiul antrenorului, Daniel Stan, a fost eliminat de centralul Dragoş Istrate după o intrare criminală la Maxim. Mijlocaşul pandurilor a fost scos cu targa de pe teren, dar asta nu l-a interesat pe Stan. Antrenorul s-a războit cu Istrate şi a fost trimis în tribună. Stan a refuzat să vină la conferinţa de presă şi a stat bosumflat în autocar. „Ce să vorbiţi cu mine? Luaţi-l pe Istrate la conferinţa de presă, să vină el să explice!”, a bombănit antrenorul din autocar.

Preşedintele gorjenilor, Eugen Pîrvulescu, a venit să-l împace pe Stan înainte de plecare. „Nici nu a atins mingea, i-a dat direct roşu în loc să-i dea galben. Cu arbitrii ăştia să facem noi treabă? Când l-am întrebat de ce a dat roşu, m-a trimis în tribună. Din cauza lui Istrate am pierdut noi acest meci.  Nu am avut şi noi un arbitru ca Tudor sau Balaj, l-am avut pe ăsta care şi-a bătut joc de noi. Am pierdut un joc pe care nu trebuie să-l pierdem”, a fost singura declaraţie a lui Stan la DigiSport.

Pandurii au avut penalty clar refuzat!

Pandurii se puteau plânge şi ei de Istrate la final. Voiculeţ a fost busculat în careu de doi jucători ai Concordiei, dar Istrate a preferat să mute faza în afara careului. Scorul era deja 2-1 în acel moment şi, cum nimic nu s-a mai schimbat pe tabelă, gorjenii nu fac tam-tam la adresa arbitrajului. „Nu cred că arbitrajul a stabilit rezultatul, echipa mai bună a fost Pandurii. Chiar dacă sunt subiectiv, după numărul de ocazii am meritat victoria. Nu arbitrul a influenţat rezultatul final. Dacă influenţa, trebuia să fie 3-2 sau 4-2, dar sub nicio formă nu puteam rata victoria decât dacă aveam ghinion crunt”, a spus Grigoraş. „Nu cred că Ilie Stan are dreptate să fie supărat. Noi am avut faza la Voiculeţ şi alte faze în care am fost dezavantajaţi”, e de părere şi şeful pandurilor, Marin Condescu.

9 la 3 – a fost raportul ocaziilor de gol în favoarea pandurilor

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: