Stăncioi, prins de polițiști. Unde se ascundea!

Gorjeanul care la începutul anului a fost implicat în mai multe spargeri date la casele unor avocați sau oameni de afaceri din județ, dat în urmărire generală și în consemn la frontieră după ce a plecat de acasă, deși nu avea voie să părăsească domiciliul, a fost prins. Este vorba de interlopul Petre Stăncioi care a fost identificat de polițiști pe raza comunei Drăguțești.

Polițiștii au reușit marţi să îl prindă pe Petre Stăncioi și să îl bage după gratii, la aproape trei săptămâni de când individul a fugit de acasă, unde era în arest la domiciliu. Acuzat de furturi comise la începutul anului în casele unor avocați și oameni de afaceri din județ, acesta era suspectat de anchetatori inclusiv de faptul că plănuia să fure arme dintr-un depozit al armatei. Individul care la începutul anilor 2000 incendia casele și mașinile unor ofițeri de poliție care îi încurcau afacerile nu a fost considerat însă suficient de periculos de către instanțele de judecată, magistrații dispunând în mod repetat arestul la domiciliu pentru Stăncioi.
Acuzat că și-a urmărit victimele pas cu pas și le-a monitorizat cu mare atenție pentru a da loviturile în așa fel încât să nu fie prins, acesta nu a fost mulțumit nici cu măsura arestului la domiciliu și, după ce a fost trimis în judecată de procurori, a fugit pur și simplu de acasă. A primit mandat de arestare în lipsă, iar marţi polițiștii au reușit să îi dea de urmă la Drăguțești, în cursul după-amiezii fiind introdus în arestul IPJ Gorj.
El a fost trimis în judecată și acuzat de furt calificat alături de alți bărbați care îi sunt complici, în furturile comise la începutul anului gașca sa reușind să fure două seifuri grele de sute de kilograme fiecare în care se aflau bijuterii și ceasuri prețioase, valoarea prejudiciului fiind de peste 100.000 de lei.
Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și rest Preventiv al IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,649

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: