Violată la doi paşi de soţul care nu a ştiut nimic!

Un tânăr de 21 de ani din Aninoasa a ajuns după gratii în urma acuzațiilor de viol ce i-au fost aduse de o consăteană de-a sa. Femeia, cu patru decenii mai în vârstă ca el, a fost luată de pe marginea drumului și băgată cu forța într-un lan de grâu, unde a fost batjocorită de cel care putea să îi fie nepot. Culmea este că pe acolo a trecut și soțul femeii, însă acesta nu și-a dat seama de cele întâmplate decât mai târziu, când faptele violente se consumaseră, totul petrecându-se la întunericul nopții.

Iliuță Rădoi a fost încătușat după ce a fost reclamat pentru cele întâmplate, el declarând că nu are nicio vină și că îi pare rău de ceea ce a făcut. Individul nu gândea la fel și duminică seara, atunci când băuse mai mult decât de obicei.

 „Stai, fă!”

„A venit din spate cu bicicleta și a zis «stai fă, că dacă nu, te omor». Mi-a pus mâna la gură, m-a dus pe unde e grâul acela și acolo mi-a tras pantalonii de pe mine. M-a lovit, m-a umplut de sânge și mi-a pus iarbă și pământ în gură, ca să nu țip. Mă doare tot corpul, dar nu am ce să fac. Am strigat atunci după ajutor, dar nu avea cine să mă audă că acolo nu sunt case”, a spus Ana Ionică. Ar fi putut totuși să o audă soțul său, care a trecut prin zonă, el plecând de acasă să o caute după ce a văzut că femeia întârzie. Omul spune însă că nu și-a dat seama de ceea ce se întâmpla și nici nu avea asupra lui un cuțit cu care să intervină. „Ea avea o sticlă de lapte cu ea și sticla era aici în șanț, cum i-a căzut după ce a lovit-o el. Eu când am trecut am auzit gemete, dar m-am dus încolo că era bicicleta lui pe partea cealaltă a drumului. Atunci ea nu putea țipa după ajutor că îi băgase pământ cu iarbă în gură. M-am mai gândit și că poate sunt mai mulți și mă bat pe mine, că nu aveam nici cuțit la mine ca să mă apăr. M-am dus spre sat, apoi m-am întors, l-am văzut pe el cu bicicleta, iar când am trecut iar pe aici am văzut-o pe ea ieșind din boscheți. Era lovită, plină de sânge, nici nu putea să vorbească”, povestește Gheorghe Ionică, soțul femeii.

 Agresorul vrea împăcare

Bătrâna a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale, dar a refuzat internarea, ea având nevoie încă vreo două săptămâni de acum încolo de asistență medicală, rănile de pe corp și mai ales de pe față fiind evidente. În speranța că va scăpa de cătușe, agresorul său și-a trimis rudele pentru a media o împăcare, femeia fiind hotărâtă să nu-l ierte pe cel care a batjocorit-o. „A venit sora lui și zicea să îl împac, să îl iert. Eu nu îl împac și cu asta basta, pentru că prin ce am trecut eu să treacă și el acolo, la pușcărie. Nici nu și-a cerut iertare, dar vrea împăcare. După gratii să putrezească”, spune femeia.

Noul purtător de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr, a confirmat marţi că Iliuță Rădoi a fost încătușat, fiind reținut pentru 24 de ore pentru acuzația de viol. Individul a fost prezentat ieri unei instanțe de judecată cu propunere de arestare preventivă, el riscând până la 10 ani de pușcărie dacă va fi găsit vinovat. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Cărbuneşti şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului Rădoi Ady -Iliuţă, pe o durată de 30 zile începând cu data de 07.06.2016 până la 06.07.2016”, au decis magistrații Judecătoriei Târgu Cărbunești, decizia nefiind una finală, dar executorie. 

Galerie foto



Vizualizări: 6,041

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: