Reţinuţi pentru viol

Doi tineri din Runcu au fost reţinuţi de poliţişti, aceştia fiind suspectaţi că au violat o minoră de 14 ani din Peştişani. Întâmplarea a avut loc în luna februarie, spun procurorii, care au explicat că cei doi au încercat în ultimele luni să o convingă pe tânără să renunţe la acuzaţii. Judecătorii au admis cererea procurorilor pricind arestarea suspecţilor pe o perioadă de 30 de zile.
Minora din Peştişani ar fi fost violată pe când se afla la Herculane împreună cu cei doi suspecţi. Abia după luni bune de la presupusul viol, cei doi tineri din Runcu au fost reţinuți de poliţişti, după ce s-au lăudat prin comună cu fapta lor.
Tinerii suspecţi au fost duşi la instanţă. Acolo a ajuns şi mama tinerei violate, care s-a arătat bine dispusă și cu chef de glume. „Eu sunt violata, am 14 ani”, le spunea aceasta jurnaliştilor, fără a fi clar de ce avea chef de glume proaste.
Cei doi tineri riscă să stea ani buni după gratii dacă se adevereşte că au abuzat sexual de minora din Peştişani. Daniel Todea şi Constantin Giura au mers zâmbind la instanţă, semn că nu le era ruşine cu fapta lor. Cei doi vor fi cercetaţi în stare de arest, primul pentru viol, al doilea pentru complicitate.

Vizualizări: 1,815

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: