Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Statele Unite îşi oficializează ieşirea din Acordul de la Paris

Statele Unite ale Americii au notificat ONU cu privire la intenţia de a se retrage din Acordul de la Paris de luptă împoriva modificărilor climatice, confirmând astfel negarea americană a încălzirii globale, printr-o scrisoare aşteptată din 2017, dar care nu putea să fie trimisă, din motive juridice, până luni, relatează AFP.

”Astăzi (luni), Statele Unite încep procesul retragerii din Acordul de la Paris. Conform prevederilor acordului, Statele Unite au transmis notificarea oficială a retragerii lor Naţiunilor Unite. Retragerea va fi efectivă la un an de la notificare”, a declarat, citat într-un comunicat, şeful diplomaţiei americane Mike Pompeo.

Statele Unite sunt singura ţară care se dezangajează din acest text, semnat de 197 de ţări, inclusiv Coreea de Nord.

Potrivit textului negociat la sfârşitul lui 2015 de Barack Obama, nicio ţară poate ieşi din acord după trei ani de la intrarea acestuia în vigoare, la 4 noiembrie 2016. Cei trei ani au expirat luni.

Vizualizări: 2,341

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: