Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Steagurile de la Coloana Infinitului, coborâte din greșeală

Zeci de steaguri tricolore a montat municipalitatea din Târgu Jiu în luna decembrie pe Calea București, de-a lungul parcului Coloanei Fără Sfârșit. Planul era să rămână în permanență pe stâlpi, însă angajații primăriei au mers joi și le-au coborât.

Mai mult, steagurile au fost luate din zonă de muncitori, care le-au pus pe biciclete pentru a le duce în depozit.

Când a aflat despre acest lucru, primarul Marcel Romanescu a cerut clarificări persoanelor responsabile. Edilul a spus că muncitorii de la Serviciul Gospodărie Comunală, coordonat de Ionuț Jilăveanu, nu știau că nu trebuia să le coboare și că vineri le vor pune la loc. ”O mică disfuncționalitate. Ai mei, cum procedează de fiecare dată, după ce se termină sărăbătorile din decembrie și ianuarie le demontează pentru a le pune de sărbătorile următoare. Vineri dimineață le vor pune la loc. Nu știuau discuțiile că vor rămâne acolo cele de la Coloană, dar asta a fost decizia pe care am luat-o împreună cu președintele Consiliului Județean și cu prefectul de Gorj, să le păstrăm pe toată perioada anului că dau bine. Până la urmă, Centenarul nu s-a finalizat, mai sunt evenimente și anul acesta” , a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 1,618

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: