Își acuză jucătorii că și-au bătut joc: ”Trebuie să le fie rușine”

Antrenorul celor de la Steaua, Daniel Oprița. nu a menajat jucătorii după eșecul din week-end de la Târgu Jiu. Acesta i-a acuzat că s-au relaxat inexplicabil în momentul în care au făcut 2-0 și, chiar dacă i-a atenționat la pauză, nu au respectat cele transmise de el.

Steaua a condus cu 2-0 în meciul cu ACS Viitorul disputat pe stadionul din Târgu Jiu dar a pierdut, scor 4-3 pentru gazde. Anumiți fotbaliști au fost atenționați prin discursul lui Oprița, și de la final, și după primele 45 de minute, dar nu s-au mai capacitat la potențial maxim, așa cum au făcut în primele minute, și astfel Steaua a suferit un eșec rușinos la Târgu Jiu. „Trebuie să accept realitatea, asta e! Am pierdut un meci pe care l-am avut în mână, dar nimic nu anunța ce s-a întâmplat. Când nu respecți fotbalul și nu tratezi așa cum trebuie până la final, pățești ce am pățit noi azi. Le-am spus să conștientizeze și ei ceea ce au făcut azi. Unii dintre ei și-au bătut joc de munca altora, pentru că alții și-au făcut treaba. La 2-0, au început să meargă pe teren, li s-a urcat la cap. Relaxare, clar, la pauză le-am și zis să intre bine, pentru că Pandurii a marcat gol înainte de pauză, are moral, încredere și va veni peste noi. A intrat mingea în poarta noastră, după niște cadouri pe care le faci numai când nu ești concentrat. Analizăm, vedem unde am greșit. Eu, la pauză, i-am atenționat, am vorbit pe un ton mai ridicat, dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Când au văzut că e groasă și sunt conduși, au putut să alerge, să ducă mingea în fața porții, dar trebuie să faci mereu lucrurile acestea. Trebuie să le fie rușine jucătorilor! Tuturor trebuie să le fie rușine, dar am încercat să îi atenționez. Trebuie să vadă fiecare unde a greșit și să nu mai repete”, a spus Daniel Oprița la finalul jocului, conform Digi Sport.

Daniel Oprița a vrut să vorbească despre ce s-a întâmplat în vestiarul Stelei la final, dar s-a oprit de câteva ori, nedorind să recunoască până la capăt ce a discutat cu jucătorii după un astfel de meci, de coșmar.

Steaua se află pe locul 1 în clasamentul din Liga 2, cu 26 de puncte iar ACS Viitorul a urcat momentan pe locul 12, cu 15 puncte, la două puncte de următoarele trei echipe de deasupra ei, Dinamo, Concordia Chiajna și CS Comunal Șelimbăr.

Vizualizări: 519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: