Au pus capăt seriei negative după cinci eșecuri consecutive

ACS Viitorul Târgu Jiu și-a întrerupt seria de rezultate negative chiar contra liderului Steaua. ”A fost o victorie a suferinței”, a afirmat antrenorul Florin Stîngă la finalul jocului cu 7 goluri din etapa a 12-a a Ligii 2.

Fără victorie din 17 septembrie, când, în etapa a 7-a din Liga 2, învingea nou-promovata Progresul Spartac, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, ACS Viitorul a pus capăt seriei negative chiar împotriva liderului Steaua.

Cu moralul la pământ după cele cinci înfrângeri consecutive, incluzând și eliminarea din Cupa României, scor 0-1 cu Dinamo, perioadă în care Florin Stîngă a plecat și s-a întors după o etapă, gorjenii s-au văzut conduși de Steaua încă din minutul 11, după golul, cu latul, izbutit de Bogdan Chipirliu, din interiorul careului mic. Echipa pregătită de Daniel Oprița a majorat avanjatul prin același Chipirliu, dintr-un penalty contestat după un plonjon al lui Chunchukov, în minutul 44, și Steaua părea să nu aibă nicio emoție în a-și adjudeca a cincea victorie consecutivă din campionat dar ceea ce a urmat a fost demn de un film horror pentru Steaua. Chiar înainte de pauză, Adrian Stoian a redus din diferență cu o lovitură de cap, iar în partea secundă gazdele au mai marcat de alte trei ori la rând, prin Claudiu Dragu (50), Gabriel Dodoi (72) și Alexandru Dulca (84), reușite care au dus scorul la 4-2, spre nedumerirea lui Oprița.

Golul lui Atanas Trică, din minutul 88, a fost insuficient pentru ca Steaua să mai revină în joc și gorjenii au obținut o victorie în care nu mai credea nici măcar antrenorul Florin Stîngă.

Vizualizări: 699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: