Alina Eremia şi Andreea Chivoiu, pe podium la naționalele de cros

Etapa finală a Campionatului Național de Cros a avut loc la Botoțani. Acolo unde două sportive de la CSM Târgu Jiu au urcat pe podium. La startul cursei de 8000 m s-au regăsit şi Alina Eremia şi Andreea Chivoiu, sportive cu dublă legitimare la CS Pandurii și CSM Târgu Jiu dar și Mihaela Cepoi de la CS Pandurii.

Echipa care a reprezentat Gorjul, formată din Alina Eremia, Andreea Chivoiu şi Mihaela Cepoi a terminat cursa pe locul 3. Cursa de 8000 m pe echipe a fost adjudecată de CSM Vaslui, iar pe locul 2 a venit echipa CSU Ploi Timişoara.

Pe echipe, crosul, care a avut loc în Pădurea Rediu-Botoşani, s-a desfășurat pe ture de 1500 m. Alina Eremia a terminat pe locul 5 la individual şi a scos un timp care a permis echipei să urce pe podium. Atleta se gândește deja la următoarea competiție la care va participa. „Astăzi a fost un traseu frumos de alergat. Am încercat să scot un timp cât mai bun, pentru o clasare pe podium cu echipa. Am reuşit să ne clasăm pe locul 3. Acum urmează să mă antrenez pentru următorul concurs, ultimul din acest an, care se va desfășura la Braşov”, a spus Alina Eremia pentru csmtargujiu.ro.

Cele două sportive cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu - CS Pandurii, sunt pregătite de Ion Bură şi Dragoş Bură.

Vizualizări: 354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: