Ştiri din sport

Cardoso se tratează la Mogoşoaia

În această iarnă Cardoso este unul dintre evidenţiaţii lui Grigoraş, atât ca joc cât şi ca atitudine la antrenamente. Din păcate antrenorul regretă pierderea brazilianului care nu va juca nici cu Mediaşul din cauza unei întinderi de ligamente. Cardoso se recuperează la Mogoşoaia şi de luni sau marţi va putea începe pregătirea cu echipa, Grig sperând ca el să revină din prima etapă după întrerupere. (C.D.)

Pandurii merg în cantonament la Sibiu

Cantonamentul de la Săcele preconizat de Grigoraş pentru întreruperea campionatului s-a schimbat ieri când locaţia din apropiere de Braşov a fost schimbată cu una la Sibiu. Pandurii vor pleca miercurea viitoare pentru o săptămână la pregătire la Sibiu unde se vor programa şi două meciuri de verificare. „Încercăm să jucăm un meci cu FC Braşov sâmbătă şi altul marţi cu o echipă de Divizia C din zonă sau cu Olimpia Bălţi”, a spus ieri Grigoraş, programul nefiind încă definitivat. (C.D.)

Lemnaru nu e o soluţie

După ce l-a aruncat în luptă la meciul cu Bistriţa, Grigoraş s-a convins că Lemnaru nu este o soluţie pentru moment. „Nu pot să spun că sunt dezamăgit de Lemnaru dar el are o perioadă lungă de când nu joacă şi aştepta de câteva săptămâni să fie legitimat. Ba pleacă acasă, ba rămâne, nu a fost ceva sigur în privinţa lui şi era imposibil să nu-l afecteze. Dar cred că în cel mai scurt timp va arăta altfel şi va fi un jucător de bază”, a spus Grigoraş referitor la atacantul care mai are nevoie de un meci sau două pentru a reintra în ritm de joc. (C.D.)

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: