Stoican l-a pierdut pe Cioinac din cauza ofertei modeste

Antrenorul Flavius Stoican şi-ar fi dorit să îl aducă la ACS Viitorul Târgu Jiu pe Ionuţ Cioinac cu care a lucrat în Liga 1, la Pandurii şi la Poli Iaşi. Jucătorul, care putea evolua pe două posturi, a ajuns însă la ASU Poli Timişoara, după ce nu s-a înţeles cu conducerea echipei lui Stoican.

ASU Poli Timişoara i l-a ”suflat” pe Ionuţ Cioinac lui Flavius Stoican, acesta semnând cu timişorenii chiar înaintea amicalului de marţi dintre cele două echipe.

Stoican a recunoscut că Dan Alexa a reușit să i-l ”fure” pe Ionuț Cioinac, care nu a jucat în acest amical, dar s-a aflat la teren la meciul câştigat de ASU Poli cu 3-2 în faţa celor de la ACS Viitorul.

Stoican a povestit după meci că l-ar fi dorit foarte mult pe Ionuț Cioinac, cu care clubul a fost în discuții avansate, şi nu înţelege cum de l-a pierdut. ”Mi-l doream foarte tare, era un jucător bun cu care am lucrat când eram în Liga 1 la Poli Iași, în play-off, a fost un jucător de bază. Dar asta este, îi doresc multă baftă pentru că este un jucător foarte bun. Este una dintre cele mai importante achiziții făcute de Dan Alexa. Nu a fost să fie, l-a lingușit Alexa, i-a zis vorbe frumoase, chiar nu știu cum a reuşit, a fost mult mai incisiv decât am fost eu.Nu ştiu ce s-a întâmplat pentru că eu credeam că o să îl avem printre noi”, a  spus Flavius Stoican după meci.

Tehnicianul a precizat, la Radio Infinit, că el doar propune jucătorii, conducerea negociind cu aceştia: „Eu nu negociez cu jucătorii, eu doar propun jucători şi până la urmă este important dacă se ajunge la un punct de vedere comun din punct de vedere financiar. Eu analizez, urmăresc jucători şi propun conducerii. Mai departe, rămâne de văzut dacă ei acceptă ofertele clubului sau nu. Ştim foarte bine că jucătorii care vin trebuie să se încadreze într-un anumit buget salarial. Sunt dezamăgit mai ales pentru că Cioinac venea pe un salariu foarte mic la noi, el avea un salariu foarte mare la Turris iar, din ce am înţeles, la noi venea pe un salariu de trei ori mai mic. Nu ştiu ce să mai zic”.

Cel mai probabil Cioinac, care avea un contract de Liga 1 la Turris, nu a acceptat oferta mai modestă a celor de la ACS Viitorul pentru că a primit alta mai bună de la Timişoara. De altfel şi antrenorul celor de la ACS Viitorul are o ofertă mai bună în acest moment de la Liga 1, cei de la Poli Iaşi dorind să-l readucă la echipă.

Vizualizări: 575

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: