Găman a debutat cu o victorie în amicale

Mario Găman a programat pentru miercuri primul amical al anului pentru echipa sa. CSO Filiaşi a reuşit o victorie categorică, scor 10-0, în faţa echipei de juniori Under 19 a CSU Craiova.

La doar o săptămână de la reunirea echipei din Filiaşi, antrenorul Mario Găman a programat un prim meci amical. Echipa sa a întâlnit, la Craiova, echipa de juniori Under 19 ani a CSJ Ştiinţa U Craiova U19, pentru ambele formaţii acesta fiind primul amical al anului.

CSO Filiaşi s-a impus categoric, cu 10-0, antrenorul Mario Găman folosind la acest meci o serie de juniori pe care îi are în probe. Golurile echipei lui Găman au fost marcate de Drăghici, Armăşelu, Fotescu (2), Vulpe (2), Poiană, Săulescu, Cornicioiu şi Dănescu, ultimii trei fiind foşti jucători de la Pandurii în anii trecuţi. 

Tehnicianul gorjean s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi chiar dacă nu l-a interesat rezultatul. „A fost un joc bun, plăcut. Obiectivele acestui amical au fost altele, nu ne-a interesat rezultatul. Am vrut să vedem şi noi poziţiile pe care se simt cel mai bine unii dintre jucători. A venit şi portarul Ciută, de la Deva. Şi suntem mulţumiţi de lotul pe care-l avem la dispoziţie, însă tot timpul este lot de mai bine”, a precizat Găman pentru gds.ro, anunţând şi programul echipei în perioada următoare: „Urmează un cantonament pe plan local săptămâna viitoare. Pe 3 februarie o să jucăm un amical cu Universitatea II Craiova. De pe patru februarie o să înceapă un ciclu de 7 zile cu două antrenamente pe zi. Apoi vom susţine şi celelalte jocuri amicale pe care am reuşit să le planificăm. Toate jocurile cred că vor avea loc pe stadionul ‘Aripile’“.

Chiar dacă pregătirea fizică o face la Filiaşi, Găman foloseşte stadionul „Aripile” din Craiova pentru antrenamente tactice şi jocuri amicale.

Vizualizări: 455

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: