Stoican mai are mult de lucrat la echipă

Flavius Stoican a bifat a doua victorie consecutivă cu Viitorul Târgu Jiu deşi a preluat de puţin timp echipa. Cu toate că elevii săi au adus deja şase puncte, antrenorul severinean este temperat cu laudele la adresa lor şi spune că mai are mult de lucrat la echipă.

ACS Viitorul Târgu Jiu a reușit să marcheze nu mai puțin de patru goluri în deplasarea de la Fotbal Comuna Recea, e adevărat, două dintre acestea din penalty, însă a și primit trei goluri de la nou-promovata în Liga 2.

Cu scorul de 4-3 s-au impus elevii lui Flavius Stoican pentru a obține al doilea succes în acest sezon din care s-au desfășurat trei etape. Stoican s-a declarat mulțumit după al treilea său meci oficial de când a preluat trupa din Târgu Jiu dar spus şi că  mai are mult de muncă la noua sa echipă, care a primit trei goluri, chiar dacă a marcat de patru ori. ”Mă bucur în primul rând pentru victorie, dar, la fel de adevărat, este că am avut foarte multe momente bune de joc. Sigur, mai avem mult de lucrat, pentru că primim goluri uşor. Chiar dacă marcăm, trebuie să fim foarte atenţi să nu primim, pentru că ne facem meciurile grele, iar, automat, încrederea scade atunci când scorul este strâns. Dar, ca joc, sunt foarte mulţumit, pentru că sunt multe momente când jucăm fotbal. Ne creem situaţii și ocazii şi acestea nu sunt întâmplătoare. Am jucători care pot creşte de la zi la zi şi de la meci la meci, iar asta îmi dă speranţe că putem fi sus în clasament”, a declarat Flavius Stoican pentru Baia Mare Sport.

Într-un clasament intermediar al Ligii 2, Viitorul Târgu Jiu ocupă locul 6, cu 6 puncte acumulate după trei etape, la egalitate cu Dunărea Călărași și Farul Constanța. Etapa viitoare, Viitorul joacă acasă, duminică, de la ora 12:30, cu FCU Craiova.

Vizualizări: 535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: