Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Stoina: Profesorii grevişti pun la cale un boicot

Profesorii de la Stoina anunţă boicotarea simulării bacalaureatului dacă nu va fi demisă conducerea liceului. Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean Gorj dau asigurări că problema de la liceul din Stoina va fi clarificată înainte de începerea examenelor. Prima probă, cea de limba şi literatura română, va avea loc în data de 25 martie.  

Cei patru profesorii din Stoina continuă acţiunea lor pentru demiterea directoarei liceului, Mihaela Ionescu. Jumătate dintre ei au revenit la clase după alegerea consiliului de administraţie al şcolii, iar alţi doi au solicitat concediu fără plată şi medical. Dascălii intenţionează acum să boicoteze simulările bacalaureatului prin concediu fără plată, pentru a reuşi schimbarea directoarei pe care o acuză de management defectuos. „E foarte probabilă schimbarea conducerii unităţii, însă suntem sceptici şi avem în vedere şi alte forme de protest dacă activitatea nu devine una normală. Vom lua concediu fără plată. O să boicotăm simulări, examene naţionale prin concediu fără plată”, a declarat Ilarie Ionescu, profesor de matematică la Liceul din Stoina.

Ion Işfan, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Gorj spune că va trimite săptămâna aceasta o altă echipă la Stoina care să analizeze felul în care a fost condusă unitatea şcolară. „Au fost două echipe la Stoina, care au făcut verificări, săptămâna aceasta va mai merge o echipă, pentru a ne putea da seama de managementul din acea şcoală, dacă se impune sau nu schimbarea conducerii şcolii. În jurul datei de 1 martie vom discuta în consiliul de administraţie şi vom lua o măsură şi cu conducerea şcolii”, a precizat Ion Işfan, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Gorj.

Anul acesta, circa 4000 de elevi ai claselor a XII-a din Gorj vor susţine simularea bacalaureatului.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: