Manifeste aruncate în comună și distribuite pe internet

Mii de manifeste împărțite prin comună, dar și anunțuri distribuite pe internet. Cu asta s-a trezit peste noapte primarul din Turcinești, Vasile Gogălniceanu, după ședința de Consiliul Local din această lună. Edilul dă vina pe fostul viceprimar, actual consilier local,  Dumitru Modrea.

Şedința de Consiliu Local care a avut loc săptămâna trecută la Primăria Turcinești a creat, așa cum era de așteptat, nemulțumiri. Faptul că în cele din urmă o parte din consilieri locali a votat majorarea taxelor și impozitelor locale cu 16%  i-a enervat la maxim pe cetățenii din comună. Fără să stea prea mult timp pe gânduri, cei care nu au fost de acord cu majorarea taxelor locale au decis să distribuie pe internet un anunț prin care fac cunoscute numele celor șase consilieri locali care au votat acest proiect de hotărâre. Același anunț a fost împărțit și prin comună sub formă de manifest.  Mai este făcut public și faptul că acești consilieri au fost „recompensați” de către primar prin scăderea taxei pentru posesorii de tractoare de la 500 de lei la 30.

Primarul dă vina pe Modrea

Primarul Comunei Turcinești, Vasile Gogălniceanu, dă vina pentru această situație pe fostul viceprimar, în prezent consilier local, Dumitru Modrea, dar și pe jurnalistul Narcis Daju. „Am văzut și eu anunțurile acelea. Au fost puse și pe internet și au fost distribuite într-o noapte prin comună, pe la porțile oamenilor. Numai Daju și cu Modrea puteau să facă acest lucru pentru că sunt prieteni, umblă împreună ca să oprească și apa. E treaba lor ce fac. Despre recompensa de care zic ei ce să spun. Anul trecut s-au mărit taxele pentru cei care au tractoare prin hotărâre de la Guvern, dar acum s-a revenit și s-au redus acum din nou prin lege. Eu nu fac decât să aplic legea. Nu beneficiază de reducere numai cei șase consilieri locali, ci toți cetățenii”, a declarat Vasile Gogălniceanu 

Modrea nu știe nimic de manifeste

Consilierul local Dumitru Modrea susține că nu are cunoștință despre aceste manifeste, însă nu poate decât să-l felicite pe cel care a luat atitudine. „Eu nu știu nimic despre aceste manifeste, cred că nici domnul Daju nu știe. Eu vreau să-l felicit și să-i strâng mâna celui care a făcut acest lucru. Domnul primar încearcă să dea vina pe mine pentru toate lucrurile care se întâmplă în comună”, a declarat Dumitru Modrea.

Pe pagina de facebook a Primăriei Turcinești este postat și un filmuleț cu tentă ironică la adresa primarului Vasile Gogălniceanu.

Vizualizări: 200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: