Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Stomatologii din Sadu care i-au ţepuit pe americani, trimişi în judecată

Magistraţii gorjeni vor avea anul viitor un nou dosar greu în care vor trebui să decidă în privinţa vinovăţiei mai multor indivizi, arestaţi în luna iulie, în cadrul unei anchete în care au fost implicaţi procurorii DIICOT, dar şi agenţi ai FBI. Americanii şi-au trimis oamenii în România pentru ca această poveste să fie clarificată cât mai repede, după ce sute de cetăţeni din Statele Unite ar fi reclamat că au fost păgubiţi după ce au încercat să cumpere de pe internet produse la preţuri mai mult decât convenabile. Produse însă nu existau, deşi pe anunţurile de vânzare se vorbea de şalupe, iahturi, televizoare sau banale telefoane. Vânzătorii erau români dornici să facă rost de cât mai mulţi bani, convinşi că nimeni nu le va da de urmă.

„Reţeaua stomatologilor”, cum a fost denumită gruparea respectivă este acum trimisă în judecată de procurorii DIICOT, cu suspecţii în stare de arest preventiv. Fraţii Dragoş şi Horaţiu Bălănescu, din Bumbeşti Jiu, dar şi amicul lor stomatolog din Reşiţa, Laurenţiu Adam, au fost trimişi în judecată alături de  Romeo Constantin Iovan Mic, Ciprian Florin Crangă, Ilie Bărbulescu, Ioan Remus Medeleanu, Octavian Petru Spătariu, Constantin Dumitru Damian Grigorescu, Sebastian Dorin Papavă, Liviu Stan, Marius Ţărăngoiu, Florin Daniel Carcalicea, Corina Popescu, Ioana Lala, Cătălin Emanuel Tili, Florin Dragoslav Viniszki, Aurel Florin Mercea şi Liliana Neamţu. Aşadar, vreo 20 de inculpaţi, toţi persoane tinere, active pe paginile de socializare de pe internet până la mijlocul lunii iulie, când mascaţii i-au săltat în urma unor percheziţii de răsunet la acea vreme.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: