Stop joc! LPF a amânat etapa a 20-a pentru la primăvară

Stop joc! Liga Profesionistă de Fotbal a amânat etapa a 20-a pentru la primăvară. Mitica de la Liga s-a indurat astfel de cele 12 echipe care au solicitat in mod oficial amânarea din cauza vremii reci. Pandurii nu mai joaca sâmbătă la Piatra Neamţ si au intrat oficial in vacanta după banchetul de aseară.

Campionatul s-a întrerupt la fix pentru panduri. Trupa lui Grigoraş părea într-o pasă proastă după ce obţinuse doar 2 puncte din ultimele 3 meciuri.

Zăpada amână fotbalul

Şeful FRF, Mircea Sandu i-a pasat responsabilitatea amânării campionatului lui Mitică Dragomir. „În urma cererii a 12 cluburi din Liga 1, campionatul s-a întrerupt. Nu ştim cum vom programa această etapă încă, pentru că s-a amânat şi turul semifinalelor de Cupă şi încă nu ne dăm seama când am putea găsi dată liberă. Să vedem, poate vom începe mai devreme dacă ne va permite vremea. Ieri (n.r. luni) aveam doar 3 cereri de amânare, dar astăzi (n.r. marţi) au venit alte 9. Nici nu le-am citit, am încredere în conducători. Soluţii sunt două: fie începem mai devreme în februarie, fie FRF mai împinge campionatul în vară cu două săptămâni”, a declarat şeful LPF care a decis că în Liga 1 trebuie să se oprească acum. L-au convins şi previziunile meteo care anunţă ninsori în toată ţară în această săptămână.

Grig scapă de durerile de cap

Grigoraş e printre cei mai mulţumiţi la auzul acestei veşti. Antrenorul era necăjit încă din luna noiembrie pentru că nu avea un teren de antrenament decent. Terenul 3 de la Stadionul Municipal e unul de proastă calitate iar la prima ploaie se transformă în noroi. „Din noiembrie ne antrenăm numai pe teren rău. De ce să joci încă trei etape acum? Mi se pare o ipocrizie, numai în campionatul nostru se poate aşa ceva. Ar trebui să mai jucăm şi de Revelion, ca în Anglia. Şi din aprilie până în iunie ne luăm vacanţă. Lăsaţi-ne să ne pregătim pentru Campionatul Mondial din 2020! E inuman. M-aş bucura să fie mâine terenuri cu zăpadă, frig de minus 20 de grade, terenuri îngheţate”, declara supărat Grigoraş în urmă cu câteva zile.

Antrenament...în balon!

Din cauza ninsorii care a început să cadă ieri la prânz, pandurii au fost nevoiţi să se antreneze în balon. Mai exact în balonul instalat la Complexul Dolce Vita. Antrenamentul de ieri a fost şi ultimul din acest an. Imediat după, gorjenii au aflat că etapa a 20-a s-a amânat pentru la primăvară. Maxim şi compania au intrat de altfel în vacanţă imediat după banchetul oficial ce s-a ţinut aseară l un restaurant de lux din Tg-Jiu.

9 – martie e data oficială la care trebuie să înceapă din nou liga 1, odată cu etapa 21 din retur

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: