Strategia lui Aurel Popescu pentru zona de blocuri

Aurel Popescu, candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu, are pusă la punct, împreună cu echipa din Primăria Târgu Jiu, o strategie în zona de blocuri, cu privire la canalizări înfundate, pierderi de apă. Mai mult, Aurel Popescu are toată deschiderea și sprijină asociațiile de proprietari în vederea  includerii blocurilor în cadrul programelor locale multianuale și reabilitării termice.

STRATEGIA

Aurel Popescu, candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu va continua lucrările de reabilitare a canalizărilor menajere din incinta cartierelor, în corelare cu lucrările de extindere și reabilitare a sistemelor de apă și apă uzată finanțate prin operatorul S.C. APAREGIO S.A. în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare.

În ceea ce privește canalizarea pluvială, toate proiectele de reabilitare a străzilor din municipiu cuprind, pe lângă reabilitarea carosabilului și a trotuarelor și realizarea/reabilitarea sistemelor de colectare a apelor pluviale (rigole carosabile și rețele pluviale).

REABILITARE

Primăria a informat asociațiile de proprietari din oraș privind posibilitatea reabilitării termice a blocurilor de locuințe în cadrul programelor ce finanțează astfel de investiții. „În urma solicitărilor asociațiilor de proprietari, primăria a făcut (și va continua să facă) toate demersurile pentru includerea blocurilor respective în cadrul programelor locale multianuale, execuția acestora realizându-se în funcție de respectarea obligațiilor de către asociațiile de proprietari (încheierea contractelor de mandat și a actelor adiționale aferente, asumarea cofinanțării de 20% ce le revin), precum și în funcție de alocările de la bugetul de stat“, a declarat Aurel Popescu, candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu.

........................

Municipiul Târgu Jiu se va alătura, în curând, orașelor din România care dispun de stadioane moderne

În această vară, Stadionul Municipal Târgu Jiu va deveni una dintre cele mai moderne arene sportive din România. Aici vor fi amenajate spații comerciale, un hotel cu 40 de camere, clădire administrativă și o parcare sub/supraterană cu 300 de locuri.

Arena va fi încadrată la nivelul 4 de clasificare UEFA și va putea găzdui meciuri din Cupele Europene, dar și alte tipuri de competiții sportive.

Toată această mare investiție se realizează prin implicarea viceprimarului cu atribuții de primar, Aurel Popescu, dar și a senatorului Florin Cârciumaru.

Noul stadion se construiește din bani publici, Compania Națională de Investiții alocând 20 de milioane de euro pentru acest proiect.

Comandat de: Partidul Social Democrat - Organizația Județeană Gorj

Executat de: Altem Excarb SRL

C.U.I Mandatar Financiar: 21170004

Vizualizări: 481

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: