Străzile şi aleile din Motru, în şantier

Şantier în Motru! Mai multe străzi şi alei au intrat în reabilitare. Lucrările au demarat de miercuri. 300 de mii de lei a alocat municipalitatea pentru aceste modernizări.

Primarul din Motru, Gigel Jianu, a făcut un apel la oameni să nu parcheze maşinile în zonele în care se lucrează pentru a nu îngreuna misiunea muncitorilor. Vor fi reabilitate şapte străzi în această perioadă.

„Au fost demarate lucrările de reparații pe mai multe străzi şi alei din municipiul Motru. În această a doua etapă va fi turnat covor asfaltic pe şapte străzi şi o parcare, dar şi aleile adiacente.  300.000 de lei s-au alocat pentru aceste reparații, iar firma constructoare, desemnată la licitație, va realiza lucrările în ritm alert. Cetățenii sunt rugați să nu blocheze cu autoturisme zonele în care se lucrează, pentru a nu fi îngreunată misiunea constructorilor. Perioada de disconfort datorat şantierului va fi foarte scurtă, pentru că până la sfârşitul acestei săptămâni lucrările trebuie finalizate”, a fost mesajul primarului Gigel Jianu.

Alte lucrări pentru reabilitarea străzilor au avut loc în vara acestui an. Atunci s-au cheltuit 200 de mii de lei. (M.M.)

Vizualizări: 2,261

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: