Strigătul disperat după ajutor al unei mame din Gorj

Un băiețel de doar 8 luni se luptă să trăiască. Ștefan Nectarie Ungureanu este din comuna Hurezani și suferă de craniostenoză. Pentru a-și salva viața, are nevoie de un tratament în străinătate, iar pentru asta familia are nevoie de 13.000 de euro.

"Puternicul nostru Ștefan Nectarie Ungureanu de doar 8 luni, trece printr-o perioadă dificilă, luptându-se cu viața lui. Deja a trecut prin două operații de craniostenoza, dar acum a apărut hidrocefalia, care se naște din mijlocul creierului și îi exercită o presiune constantă, crescând mereu."

Familia micuțului, greu încercată de viață, a luat legătura cu medici din străinătate care îi pot oferi o șansă băiețelului. "Am cunoscut un băiat care și el se luptă cu viața, iar părinții lui ne-au pus în legătură cu medici din Turcia care ne pot salva băiețelul pe viață, dar tratamentul costă 13.000€. Această sumă nu este doar o cifră, reprezintă speranța și lupta de a avea un copil sănătos. Noi suntem o familie care nu ne putem permite atât de mulți bani într-un timp atât de scurt. Vă rugăm din suflet să ne ajutați cât puteți, deoarece contează foarte mult pentru Ștefan Nectarie să ducă o viață normală. Șansa aceasta de a avea un copil sănătos o pot oferi medicii din Turcia. Copilul meu, dar și alți copii ca el, sunt absolut minunați, sunt mai mult decât operațiile pe care le au, sunt cu mult mai mult decât cuvintele pe care nu le pot încă rosti. Eu nu vreau să-mi privesc copilul prin prisma lucrurilor pe care nu le poate face încă, ci prefer să-l privesc, să-l încurajez și să-l laud pentru ceea ce poate face. Există un timp pentru toate, fiecare copil are propriul său ritm de dezvoltare, unii copii fac pași mai repede decât alții, însă Ștefan Nectarie Ungureanu are nevoie de acest tratament care îl poate ajuta, întâi, să stea în funduleț, apoi să meargă." este rugămintea disperată a mamei.

Cei care vor să-i ofere micuțului o șansă la o viață normală pot dona în contul mamei.

Banca ING Nume: Vladut Alexandra IBAN: RO57INGB0000999906312354

REVOLUT +40731977469 sau IBAN: RO73BREL0005536984580100 Nume: Vladut Alexandra Detalii de plată: Ungureanu Stefan Nectarie

Vizualizări: 2,252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: