Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Sumă uriașă cheltuită de Primăria Târgu Jiu ca să prevină corupția

Primăria Târgu Jiu a cheltuit la finalul anului trecut peste o sută de mii de lei pentru a trimite salariați la cursuri de formare în domeniul prevenirii corupției.

Dezvăluirea a fost făcută de Marinela Strîmbulescu, consultant, care a început o campanie de informare cu privire la modul în care sunt cheltuiți banii municipalității.

"Romanescu a achiziționat din banii târgujienilor servicii în valoare de peste 1 miliard de lei vechi pentru niște cursuri de prevenire a corupției! Firma prestatoare este din Băicoi, județul Prahova, cu zero angajați și cu o cifră de afaceri cam cât contractul cu primăria Târgu Jiu. Impozitele și taxele se vor duce în bugetul localității Băicoi!", a scris Marinela Strîmbulescu pe pagina de socializare.

Galerie foto


Vizualizări: 2,265

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: