Șefi noi pentru două poliții rurale

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj recrutează, din sursă internă, din rândul ofițerilor de poliție, șefi de secții la două poliții rurale din județ. Concursul presupune susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, organizat pe data de 16 mai.

Posturile sunt disponibile pentru Secția 1 Poliție Rurală Târgu Jiu și Secția 3 Poliție Rurală Motru.
Candidații trebuie să fie ofițeri de poliție, cu studii superioare într-una din ramurile de știință: științe juridice, științe economice, științe administrative, științe ale comunicării, științe militare, informații și ordine publică sau în domeniul fundamental științe inginerești.

Ei trebuie să aibă vechime în MAI de minimum 5 ani și să fi obţinut calificativul de cel puţin "Bine" la ultimele două evaluări anuale de serviciu.

Înscrierea la concurs se face online, până pe data de 26 aprilie, la ora 16.00.

„Având în vedere faptul că ambele concursuri se vor desfășura în aceeași zi, începând cu aceeași oră, candidații vor opta pentru un singur post”, anunță IPJ Gorj.

Evaluarea probei de examen se face cu note de la 1 la 10. Nota minimă de promovare este 7,00. Candidații sunt declarați „admis” în ordinea descrescătoare a notelor obținute la interviu.

Vizualizări: 3,711

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: