Supărat pe criza politică, un primar din Gorj cere guvern tehnocrat

Primarul din comuna gorjeană Bengești Ciocadia este foc și pară pe clasa politică din România după cele întâmplate în ultimele zile la nivel central. Victor Geogia vede totul ca pe un circ ieftin și prost regizat de partidele din România, care nu dau doi bani pe cetățeni. Soluția în acest moment ar fi un Guvern fără culoare politică.

Nu este prima dată când Victor Geogia răbufnește și spune lucrurilor pe nume. Puțini edili de la nivelul județului Gorj au curajul de a vorbi public despre nemulțumirile care le au față de clasa politică din România.

Enervat de ce se întâmplă la nivel național, primarul din Bengești Ciocadia a ieșit la atac. ”Am o părere extrem de proastă de toată clasa politică din România. Să le fie rușine pentru ce fac. România nu avea nevoie de acest circ pe care îl fac politicienii noștri în plină pandemie, dar și în contextul în care facturile cresc, iar salariile și pensiile sunt mult prea mici. Au caractere josnice. Fac un circ ieftin și prost regizat de toți și nu se va întâmpla nimic. Vor doar să atragă atenția de la nenorocirile care-i pasc pe români. Nu-i interesează decât buzunarele lor și ai clientelei politice, fără să aibă treabă de facturile care îi vor îngropa pe români”, a spus Victor Geogia.

Nici de politicienii din PSD, partidul din care face parte primarul din Bengești Ciocadia, nu are o părere mai bună, ci îi bagă în aceeași oală. ”Ciolacu este cel mai mare trădător din toate timpurile și face jocurile murdare ale celorlalți. Este clar că PSD nu vrea să intre la Guvernare pentru că le este frică, le convin veniturile pe care le au stând degeaba, le convine situația că nu au răspundere și nu fac nimic. Doar își bat joc. Este o mascaradă pe față. Doar circ și mascaradă ca poporul să uite de facturi majorate, de lipsuri și de multe altele. Ei știu exact ce face unul sau altul și de popor nu-i interesează. Aș vrea un guvern tehnocrat, fără politicieni ca să vedem cum va fi, că de ei sunt sătul”, a mai spus Victor Geogia.

România este în plină criză politică, după ce miniștrii USR PLUS au demisionat din guvern, cerând schimbarea premierului Florin Cîțu.

Vizualizări: 2,000

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: