Surpriză de proporții pentru elevii unei școli din Târgu Jiu

Un cerc metodic al profesorilor de educație fizică s-a desfășurat vineri, 5 aprilie, la Școala Gimnazială ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu. Într-o atmosferă de sărbătoare, a avut loc o oră demonstrativă, condusă de profesorul și antrenorul Claudiu Alionescu, un referat metodic prezentat de Ionuț Mălaescu, dar și un spectacol susținut de elevii școlii, coordonați de Ionuț Albu.

Pentru școlari a fost un eveniment deosebit, pentru că au putut să vadă, să discute și să facă poze cu baschetbaliștii preferați. Asta pentru că, la invitația directorului școlii, Livia Zamfir, componenții echipei de baschet au susținut un meci demonstrativ 3x3, dar și o sesiune de poze și autografe, atât cu elevii, cât și cu cadrele didactice. ”Mulțumesc pentru prezența colegiilor de educatie fizică și a domnului inspector Tîlvescu Valentin, cât și echipei de baschet ACS, căreia îi doresc mult succes pâna la finalul campionatului, și rog oamenii, iubitorii de sport, să fie alături de ei. Felicitări elevilor și cadrelor implicate în aceasta activitate”, a declarant Livia Zamfir, directorul Școlii Gimnaziale ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu.

Și baschetbaliștii s-au bucurat de această acțiune. ”O activitate inedită din cadrul unității noastre. Mă bucură prezența sportivilor de la ACS și, glumind puțin, mulțumesc doamnnei director pentru oportunitatea de a ne mișca și noi puțin înaintea meciului de la Rapid. Felicitări elevilor implicați și mă bucură faptul că astăzi au putut beneficia de o asemenea activitate”, a spus Claudiu Alionescu, profesor în cadrul școlii și antrenor al ACS Târgu Jiu.

Galerie foto



Vizualizări: 2,493

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: