Surpriză pe ordinea de zi a CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia a publicat ordinea de zi a ședinței Adunării Generale Ordinare a Acționarilor din 26 august, dar pe aceasta nu se află înlocuirea unor supraveghetori, așa cum era de așteptat. Actualul Consiliu de Supraveghere a fost numit pe 1 iulie și validat acum câteva zile, dar liderii PSD locali au anunțat că lucrurile nu vor rămâne așa, ei nefiind consultați în alegerea supraveghetorilor. Și totuși, schimbarea schimbării se pare că nu va avea loc în august.

De la noul CS se aștepta o propunere de revocare a Directoratului, informațiile fiind vehiculate pe surse, dar singura surpriză pe care a adus-o prima ședință a fost faptul că cel mai critic supraveghetor în ceea ce privește managementul CE Oltenia și-a depus mandatul. “Dumitrascu Marius, membru al Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia S.A., ales în urma sedintei AGOA, din data de 01.07.2019, a prezentat azi, 26.07.2019, notificarea de renuntare la mandat. Acest document va fi inaintat tuturor actionarilor societatii”, a anunțat CE Oltenia într-un comunicat.

Președinte al CS a fost ales Gheorghe Știrbu. Deocamdată nu se știe cine îi va lua locul lui Dumitrașcu în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia. (M.M.)

Vizualizări: 15,245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: