Surprize de 8 martie în Mall, restaurante şi cluburi

Femeile sunt răsfăţatele acestui week-end, iar bărbaţii au foarte multe posibilităţi să-şi impresioneze partenerele de viaţă. În condiţiile în care cuplurile înstărite aleg o minivacanţă în doi, în ţară sau străinătate, restaurantele sau cluburile din Târgu Jiu promit un 8 Martie de vis la preţuri foarte accesibile. Cei care nu-şi permit să facă rezervări la vreun local, au posibilitatea de a-şi petrece timpul liber în Mall. Doamnele şi domnişoarele care vor merge duminică în Mall vor fi întâmpinate cu flori de handbaliştii de la Energia Târgu Jiu. De asemenea, îi vor putea întâlni pe burlacul Bogdan Vlădău şi pe Victor Slav, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu.

Sărbătoarea de 8 Martie este de neimaginat fără o surpriză pentru femeia iubită. Începând din această seară restaurantele şi cluburile din Târgu Jiu dau startul distracţiei. Dacă la cluburi preţurile variază în funcţie de consumaţie, la restaurante meniul costă între 50 şi 150 de lei/persoană. În timp ce cluburile au contractat DJ renumiţi, în restaurante atmosfera este întreţinută de formaţiile de muzică populară. Ca de obicei cele mai costisitoare evenimente sunt organizate la restaurantul Anna Events de pe Insuliţă, însă petrecăreţii vor primi bonus câte o invitaţie la piscină, valabilă la deschiderea sezonului estival. Meniul costă 150 de lei/persoană. Pentru a-şi atrage clienţii, organizatorii au transmis mesaje pe telefoanele mobile în care şi-au făcut cunoscută oferta încă de la sfârşitul lunii februarie. Nici celelalte restaurante nu s-au lăsat mai prejos şi au afişat preţurile atât în locuri publice, cât pe site-uri de socializare. De exemplu, restaurantul Dumbrava promite un 8 Martie de vis la preţul de 65 de lei/persoană. Acest preţ include: aperitiv, friptură, desert, băutură, formaţie de muzică populară şi o mulţime de alte surprize. Alte restaurante, precum Debarcader şi La Narcise, organizează Ziua Femeii la preţul de 50, respectiv 60 de lei/persoană.         

Distracţie mai puţin costisitoare

Bărbaţii care doresc să-şi impresioneze iubita însă bugetul nu le permite o petrecere la restaurant au posibilitatea de a participa gratuit la o seară de muzică şi poezie, organizată mâine de Primăria Târgu Jiu la Centrul Magnolia. Femeile vor avea parte de o serie de surprize chiar în ziua de 8 Martie, dacă vor trece pragul Mall-ului. Duminică, doamnele şi domnişoarele vor fi aşteptate cu flori de handbaliştii de la Energia Târgu Jiu, care vor da autografe şi vor face fotografii cu reprezentantele sexului frumos. De asemenea, doamnele şi domnişoarele  vor avea ocazia să-i întâlnească pe doi dintre cei mai râvniţi burlaci din România. Este vorba despre Bogdan Vlădău, care promite ca va veni la Târgu Jiu cu cele mai tari hituri, şi despre Victor Slav, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, care va fi prezentatorul evenimentului.

PREMIU

Premiul oferit unei gorjence, desemnată prin tragere la sorţi, va consta într-o întâlnire cu unul dintre cei doi burlaci: Bogdan Vlădău sau Victor Slav.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: