Bărbat dispărut de trei săptămâni

La data de 10.02.2015, ora 14:10, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Jiu - Biroul de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de un bărbat, în vârstă de 47 ani, din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara, despre faptul că fratele său DUDUI GHEORGHE, de 45 ani, la data de 03.02.2015, în timp ce se afla la domiciliul unui bărbat din Târgu Jiu, ca îngrijitor la animale, a plecat voluntar, fără să anunţe unde merge şi până în prezent nu a mai revenit.

Bărbatul de 45 ani nu este cunoscut cu afecţiuni medicale psihice sau fizice, însă obişnuia să plece de la domiciliu pe perioade mai mari de timp, pentru a lucra ca îngrijitor de animale la diferite persoane fizice din ţară.

Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, la data de 03.02.2015, în jurul orei 14:00, a fost cu vitele la păscut într-o fostă fermă din municipiul Târgu Jiu, în apropierea unui restaurant.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,70 metri, constituţie atletică, păr tuns scurt, negru, faţă ovală, ochi căprui, ten deschis.

La data dispariţiei era îmbrăcat într-un palton din material textil în carouri alb cu negru, pantaloni tip blue-jeans, de culoare albastru, pe cap purta o căciulă de culoare albastru, iar în picioare purta o pereche de cizme din cauciuc de culoare negru.

Semne particulare: prezintă un handicap locomotor, în sensul că membrul inferior drept îl trage după el, neputând să-l îndoaie de la genunchi.

Persoanele care pot da relaţii despre bărbat sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: