SURSE: Braia, șeful a patru directori generali din minerit şi energie

Surse oficiale din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO) spun că noua organigramă promovată de managerul Laurențiu Ciurel îl face pe Alexandru Braia șeful a patru nume grele din companie, vechi directori din fostele complexuri și SNLO. Este vorba despre Tiberu Totea - fost director general la CE Rovinari, Daniel Burlan - fost director general al SNLO, Ion Dondera - fost director general la CE Rovinari și Gheorghe Davițoiu - fost director general al CE Rovinari.   

Cei patru au fost transferați la Cariera Peșteana, aceasta urmând să fie condusă de Alexandru Braia, actualul director de la Cariera Roșia. Contactat telefonic, Braia a declarat că a auzit și el această informație, dar nu a primit ceva oficial din partea conducerii. Oricum, Braia este supărat că este la al doilea transfer. A fost mutat de la Rovinari la Roșia, iar acum îl paște un transfer la Peșteana.

Managerul Laurențiu Ciurel va aproba noua organigramă a Complexului Energetic Oltenia în data de 28 martie și va intra în vigoare pe 1 aprilie. Ciurel a confirmat presei că organigrama este aproape gata, fiind libere câteva căsuțe. Certe sunt și două înlocuiri din funcție. Schimbarea lui Vasile Ogârlaci cu Daniel Antonie la Divizia Minieră și Aurel Medințu în locul lui Marian Motocu la Divizia Energetică. (M.B.)

Vizualizări: 236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: