SURSE: Ce directori pleacă din CE Oltenia!

Conducerea CE Oltenia va reduce posturile de conducere aproape cu un sfert din totalul existent. Astfel, vor fi diminuate posturile de directori, dar și cele de șef de: unitate minieră, departament, direcție sau birou. Prin companie se zvonește că noua organigramă va intra în vigoare cu luna martie. Cert este că anunțul administrației a creat vâlvă mare în rândul celor cu funcții de conducere din companie, asta pentru noua organigramă este ținută la secret de mai-marii companiei și mulţi se tem că își vor pierde pozițiile pe care se află.

Conducerea executivă a CE Oltenia a anunțat ca și număr câte posturi de conducere vor fi reduse, fără să spună în concret ce directori, șefi de birou, departament sau direcţie îşi vor pierde funcţia odată cu intrarea în vigoare a noii organigrame. "Directoratul CE Oltenia a hotărât implementarea unei noi structuri organizatorice cu o mai mare flexibilitate, în vederea realizării obiectivelor de eficientizare a activităţii din cadrul companiei. În acest scop, numărul posturilor de conducere a fost diminuat cu un procent de 21%, ceea ce înseamnă reducerea a 8 posturi de „director”, 4 posturi de „contabil șef”, 9 posturi de „şef unitate minieră”, 8 posturi de „șef departament”, 21 posturi de „şef serviciu” şi 56 posturi de „șef birou”. Structura organizatorică a societăţii a fost redimensionată astfel încât deciziile să parcurgă un flux informaţional cât mai scurt de la emitent la executant", se arată într-un comunicat postat pe site-ul companiei.
Totul are legătură cu reorganizarea Sucursalei Divizia Minieră (SDM), în principal, însă şefii din toate structurile companiei vor fi afectaţi. Cert este că după reorganizarea SDM vor fi înfiinţate două sucursale, una la Motru condusă de Mihai Dafinoiu şi o alta la Rovinari condusă de Iustin Ioniţă. Informaţia ar fi fost dată ca sigură în şedinţa de operativă de marţi dimineaţa chiar de mai-marii societăţii. Prin companie se zvoneşte că unul dintre directorii care vor pleca de la 1 martie este Gheorghe Nedelescu, de la Termocentrala Craiova II, dar şi contabilii şefi de la SDM şi termocentrale.
O altă informaţie care se vehiculează este că Ionel Paraschivu, în prezent director de producţie la SDM, va fi numit în funcţia de director tehnic, iar în locul său va fi desemnat Ion Ungureanu.

SDM se desfiinţează. Ia naştere o nouă structură!
Sucursala Divizia Minieră ar urma să se desfiinţeze, cel puţin asta se aude prin companie. Daniel Antonie este înregistrat la Registrul Comerţului ca şi director al Sucursalei Divizia Minieră. Cum apar cele două noi sucursale, cea de la Motru şi Rovinari, va rămâne la Târgu Jiu doar un fel de Divizie Minieră şi astfel Antonie va fi director divizie sau ce titulatură i se va da.

Vizualizări: 7,559

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: