Surse: Directorul Bălăcescu și-a depus mandatul

Ovidiu Bălăcescu, membru în Directoratul CE Oltenia, și-a depus mandatul. Cel puțin asta susțin surse sindicale din cadrul companiei. Managerul CE Oltenia, Sorinel Boza, a spus că nu are cunoştinţă ca Bălăcescu să fi luat o astfel de decizie. A explicat că demisia nu a ajuns pe masa sa.

Ovidiu Bălăcescu a ajuns în Directoratul CE Oltenia la începutul anului trecut. Acesta a fost numit recent coordonatorul Direcţiei Suport a CE Oltenia. Bălăcescu a fost prezent la ședința de semnare a actului adițional pentru Contractul Colectiv de Muncă, însă nu a spus nimic legat de depunerea mandatului. A vorbit în schimb despre selecțiile ce vor avea loc pentru promovarea celorlalţi membri în Directoratul CE Oltenia. „Referitor la cea de-a cincea poziție de membru în Directorat, va intra odată cu cea a domnului Ciobotărică, pe noua selecție”, a spus Ovidiu Bălăcescu.

Directoratul CE Oltenia este format în prezent din patru membri: Sorin Boza (președinte), Ovidiu Bălăcescu, Daniel Antonie și Laurențiu Ciobotărică. Acesta din urmă va părăsi compania la 31 martie, fiind înlocuit cu Adriana Popescu. Managerul Boza a spus că singura direcție care nu are un director numit este Direcția Strategie Dezvoltare.

Vizualizări: 3,091

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: