Un lider de partid cere transparență la discuțiile lui Anton Anton cu șefii CEO

Ministrul Energiei, Anton Anton, a ajuns la Târgu Jiu, alături de secretarul de stat Doru Vișan. Cei doi sunt la prefectură, unde au loc discuții cu ușile închise cu șefii Complexului Energetic Oltenia și liderii sindicali.

Radu Miruță, președintele USR Gorj, cere transparență, dat fiind faptul că mii de mineri aflați în întrerupere de activitate vor să știe ce se discută acolo. "SOLICITARE: orice discutie oficiala a directoratului CEO sau a ministerului cu sindicatele sau cu alti reprezentanti ai minerilor, sa fie transmisa live! Exista riscul ca oamenii sa fie din nou dusi in eroare, in mod intentionat. De 30 de ani interesele minerilor sunt lasate pentru ca tot timpul s-a vandut cate un reprezentant al acestora. Daca nu este nimic de ascuns, de ce nu se face aceasta transmisiune video in direct?", a scris Miruță pe pagina de socializare.

Ministrul Energiei a venit în Gorj pentru a găsi soluții pentru reluarea activității în carierele miniere, activitatea fiind întreruptă de câteva zile.

Vizualizări: 3,071

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: