Surse: Rotaru pleacă de la Patrimoniu

Marian Rotaru ar putea pleca din funcția de director al Direcției Patrimoniu, pentru un post similar la Direcția de Protecție Socială, ambele subordonate Primăriei Târgu Jiu. Rotaru are o relație proastă cu subalternii și este cercetat pentru a doua oară în comisia de disciplină din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Primarul Marcel Romanescu a spus că, dacă acuzațiile se vor confirma, riscă o sancțiune mai dură decât prima, care a fost mustrare scrisă. „Comisia de disciplină funcționează, audiază și persoana care a făcut sesizarea, și pe domnul Marian Rotaru, și alte persoane care pot aduce clarificări. Este la a doua abatere, dacă se constată că este gravă, e clar că măsura va fi mai dură decât prima, care a fost mustrare scrisă”, a spus Romanescu.

Prima acuzație care i-a fost adusă lui Rotaru a fost aceea că a folosit salariați ai instituției pentru lucrări gospodărești la el acasă, în timp ce de această dată este acuzat că a falsificat documente pentru a-și deconta diurnă și transport. (A.A.)

Vizualizări: 2,782

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: