Suspectul din dosarul „Niculina Stoican” rămâne după gratii

Bărbatul implicat în furtul de bani şi bijuterii în valoare de peste 100 de mii de euro ce-i aparţin cântăreţei de muzică populară Niculina Stoican rămâne în arest, după ce Tribunalul Gorj i-a respins ieri recursul. Mandatul de arestare preventivă a acestuia a fost prelungit cu 60 de zile de către Judecătoria Târgu Jiu, decizia fiind atacată cu recurs la Tribunalul Gorj.

Romică Timios Cuficios, de 30 de ani, a fost reţinut şi, apoi, arestat preventiv pentru 20 de zile, pe 17 ianuarie, după ce naşul său, Romulus Negroiu, profesor de sport în oraşul Rovinari, a reclamat la Poliţie dispariţia banilor şi a bijuteriilor. Furtul s-a produs chiar în noaptea în care Niculina Stoican îi boteza lui Negroiu copilul, soţia acestuia fiind persoana în care artista a mărturisit că are cea mai mare încredere, chiar şi după acest incident.

Anchetatorii care investigau furtul respectiv l-au reţinut pentru 24 de ore şi pe Negroiu, ulterior bărbatul fiind lăsat liber şi acuzat de instigare la furt calificat. Romică Timios Cuficios va rămâne în arest pentru 60 de zile, în urma deciziei luate de instanţă de a-i prelungi mandatul de arestare preventivă, el având posibilitatea în această perioadă să solicite eliberarea din diferite considerente.

IPJ Gorj a anunţat oficial că a recuperat peste 90% din prejudiciul de 105.000 euro reclamat iniţial de către Negroiu. Banii şi bijuteriile Niculinei Stoican se aflau în casa acestuia după ce artista i le-a lăsat soţiei bărbatului spre păstrare în locuinţa pe care cei doi o au în localitatea Bâlteni.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: