Arestat pentru că şi-a violat propria mamă

Un bărbat din localitatea Borăscu şi-a batjocorit propria mamă şi a ajuns pe mâna Poliţiei. El a profitat de neputinţa bătrânei, care avea probleme de sănătate şi a violat-o. Nenorocirea s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, însă până vineri femeia nu a avut curajul şi puterea să povestească nimănui prin ce i-a fost dat să treacă din cauza copilului ei. Din nefericire, aceasta nu a fost prima dată când a profitat de ea.

Polina Staniu are 72 de ani şi locuieşte în localitatea Borăscu împreună cu fiul ei. Bătrâna nu s-a gândit o secundă că cel căruia i-a dat viaţă o poate nenorocii. Dumitru Staniu, fiul ei de 37 de ani, a profitat de mama sa pentru a treia oară, potrivit femeii. Totul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, însă femeia nu a spus nimic până vineri când starea ei de sănătate s-a înrăutăţit. Atunci a rupt tăcerea şi i-a spus ginerelui ei ce a păţit. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj, Daniel Tică, a confirmat că ginerele a fost cel care a alertat oamenii legii. Dumitru Staniu a fost reţinut, fiind acuzat de viol şi incest.

„A mai făcut de trei ori“

Pentru că starea de sănătate a bătrânei a fost gravă, aceasta a fost adusă de urgenţă la Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu. Ea a avut o hemoragie internă şi după ce a fost stabilizată la Unitatea de Primiri Urgenţe şi investigată de medicul legist a fost dusă la Secţia de Terapie Intensivă. Pe patul de spital, femeia şi-a amintit drama prin care a trecut din cauza propriului copil mărturisind că nu este prima dată. „Şi-a bătut joc de mine. M-a batjocorit aşa cum a vrut el. M-a obligat să fac unele lucruri. Ăsta nu e copil. Să îşi primească pedeapsa pentru ce mi-a făcut. Nu e prima dată. A mai făcut de două-trei ori“, a spus femeia.

Fiul bătrânei şi-a recunoscut cu seninătatea fapta în faţa oamenilor legii. Dumitru Staniu a fost prezentat sâmbătă Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, iar instanţa de judecată a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi incest.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: